XIV спеціалізована  виставка «Електрика’ 2018» запрошує Назад

XIV спеціалізована виставка «Електрика’ 2018» запрошує

XIV спеціалізована виставка «ЕЛЕКТРИКА 2018» відбуватиметься: 21–23 березня 2018 р. при підтримці RIA.com у Львові в Палаці спорту «Україна», вул. Мельника, 18.

    XIV спеціалізована виставка «ЕЛЕКТРИКА 2018» відбуватиметься: 21–23 березня 2018 р. при підтримці RIA.com у Львові в Палаці спорту «Україна», вул. Мельника, 18.

Image title

    Виставка “ЕЛЕКТРИКА 2018? надає прекрасну можливість скористатися досвідом провідних виробників, ознайомитися з найсучаснішими технологіями для виробництва, передачі та розподілу електроенергії, найновішими енергоефективними освітлювальними технологіями та обладнанням для промислового, комунального, архітектурного та спеціального освітлення, промисловою автоматикою. Особливу увагу на виставці буде приділено енергозбереженню, автоматизації виробничих процесів, а також електронним компонентам.

    На виставці також буде представлена продукція радіоелектронної, електротехнічної промисловості, приладобудування, промислових систем автоматизованого управління, засоби для передачі та розподілу електроенергії і системи енергозбереження.

    В рамках виставки традиційно відбудеться насичена ділова програма (семінари, презентації).

Тематичні розділи:
виробництво, передача та розподіл електроенергії, комутаційні апарати, кабелі та проводи, силова електроніка, контрольно-вимірювальна техніка, пристрої захисту та автоматики, освітлення, електроінсталяція.

    Відвідувачі виставки –  представники проектних, будівельних, монтажних організацій; інженерних та енергетичних служб комунальних та державних об’єктів, спеціалісти з комплектації торгових, офісних та розважальних комплексів; архітектори, дизайнери, світлотехніки. керівники та провідні спеціалісти ПЕК, головні інженери та енергетики, керівники інженерно-технічних служб; конструкторських бюро промислових підприємств. Виставка дасть можливість отримати повнішу інформацію про ринок, ознайомитися з новими продуктами та технологіями, отримати торговельну інформацію, налагодити контакти, порівняти та об’єктивно оцінити ринкові пропозиції.

Організатор виставки – ТОВ «ЕкспоЛьвів».

Контакти Оргкомітету:

Катерина Смолійчук

тел.    +380 32 244-18-88 (багатоканальний)

моб.    +380 63 062-08-04

e-mail: expolviv@gmail.com

web: http://elk.expolviv.ua


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье